07/09 Workshop sketchnoting (volgeboekt)

Deze workshop is volgeboekt. Je kan je op de wachtlijst inschrijven via info@dekwekerijgrimbergen.be

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Maar wat als je tekst én beeld combineert?

Ontdek sketchnoting. Het is een boeiende visuele manier van notities nemen waarbij de inhoud veel beter blijft plakken. Zowel bij jezelf, als bij mensen waarmee je je verhaal deelt.

Tijdens de workshop leer je: – De bouwblokken van visuele notities: titels, iconen, containers, pijlen, en zo veel meer.. – Een visuele woordenschat om snel begrippen te vatten – Verschillende formats om structuur te brengen in je notities

De workshop is gericht op beginners. Je hoeft geen tekentalent te hebben.

De workshop kost 35 euro. Hierin zit het materiaal, een drankje en versnaperingen. Je krijgt ook een handige pen mee naar huis.

Schrijf je in voor deze workshop door het invulformulier in te vullen (onder de knop: SCHRIJF JE HIER IN) mét vermelding “workshop 7 september”. Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop.

We werken in een kleine groep, er kunnen max. 8 personen deelnemen aan de workshop. Bij minder dan 6 inschrijvingen, moeten wij de workshop annuleren. 

Je lesgever is Frederik Vincx. Hij is een sociaal ontwerper die al jaren in de ban is van heldere visuele communicatie en sketchnoting. Hij faciliteert vaak workshops aan de hand van visuals. www.frederikvincx.com