11/05 Workshop brushlettering (gevorderden)

De mogelijkheden van brushlettering zijn eindeloos. Dat heb je ongetwijfeld al gemerkt. Tijdens deze vervolgworkshop bekijken we nieuwe letterstijlen én decoratievormen. Vormgeefster Geertrui Storms toont hoe brushlettering een handige basis kan vormen voor handlettering.
 
Omdat tijdens deze workshop de basis van brushlettering niet herhaald wordt, is het handig dat je al een workshop brushlettering (geen handlettering!) gevolgd hebt OF regelmatig in de weer bent met een brushpen.

We starten met een introductie over nieuw materiaal en diverse lettervormen, daarna krijg je de tijd om je favoriete woord of quote uit te werken. Geertrui begeleidt je en geeft feedback. We werken in een kleine groep van max. 9 personen, zo kan iedereen individuele hulp krijgen. Na de workshop krijg je de oefenbladen op mail, zodat je achteraf thuis nog méér kan oefenen. Want practice makes perfect!

Tijdens de workshop verwennen wij jou met hapjes en drankjes.

Wil je een beginnersworkshop brushlettering volgen? Dat kan: op 27 april

Lesgeefster

Geertrui Storms is grafisch ontwerpster en letterartieste. Je kunt haar werk bekijken op http://stormscreative.be/

Praktische informatie 

Prijs: 55 euro. Materiaal, drankjes en hapjes zijn inbegrepen. 

Schrijf je in voor deze workshop door het invulformulier in te vullen (onder de knop: SCHRIJF JE HIER IN) mét vermelding ‘workshop 11 mei ’. Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop.

We werken in een kleine groep van max. 9 personen, daarom is het belangrijk dat je je inschrijving snel bevestigd door de betaling. Na betaling is annuleren niet meer mogelijk. De workshop wordt geannuleerd als er minder dan 6 deelnemers zijn.

 

Recensie van Aagje: zeer mooie gezellige ruimte met een hele lieve gastvrouw en gastheer. ik volgde er de workshop handlettering! was zeer goed georganiseerd.