Theater – Don Vitalski – DE IDEALE SCHOONZOON

DE IDEALE SCHOONZOON

Onder het motto: “het moet niet altijd hetzelfde zijn”, pakt de kwekerij uit met zijn allereerste intieme theatervoorstelling/comedy-show.

 
Na een leven lang te hebben rondgedobberd als een uitbundig vrijgezel, is de levende legende Don Vitalski, tot zijn eigen schrik, tamelijk plotseling een huisvader geworden – met een relatie, een garage en twee kinderen. “En dat terwijl ik maar één kind wilde – en twéé relaties.” Zijn kinderen zijn schatjes – maar: als ze een nietjesmachine in handen krijgen, slaan ze hem posters van K3 in zijn rug. Zijn vrouw is fantastisch (op haar ietwat scheefgetrokken mond na)- maar: juist daardoor wordt het Vitalski duidelijk dat ze hem bedriegt met andere mannen. Waarom anders gaat ze nu ineens drie keer per dag naar de zonnebank? (Niet te vergeten: zijn vrouw is een Congolese…) Deze en andere angstaanvallen spelen Vitalski parten, totdat hij beslist:“Onderhand moet ik dan ook zélf maar eens vreemdgaan!!…” Vol goeie moed heeft hij zijn bovenlijf reeds ingezalfd – totdat daar plotseling zijn Schoonfamilie voor de deur staat…
 
“De Ideale Schoonzoon” is Vitalski’s vijftiende avondvullende comedy show. Na enige meer omstandige theaterproducties, is “De Ideale Schoonzoon” een rechtstreekse terugkeer naar zijn roots: comedy zonder franje, pur sang, met een duizelingwekkende vaart – maar tegelijk één grootse vertelling. Want Vitalski is ook steeds, behalve een comedian, een rasverteller.
 
Schrijf u in voor deze voorstelling door op de knop “INSCHRIJVEN” te klikken en het formulier in te vullen met vermelding “10 mei – De Ideale Schoonzoon”. U krijgt dan een mailtje met overschrijvingsverzoek. Uw inschrijving is pas definitief na betaling.