10/05 Vitalski – (VOLZET)

De Kwekerij nodigt Vitalski uit voor een intieme huiskamervoorstelling. De Ideale Schoonzoon is Vitalski’s vijftiende avondvullende comedy show.

Rasverteller Vitalski keert met ‘de ideale schoonzoon’ terug naar zijn roots. Hij brengt een intieme voorstelling,  comedy zonder franje, pur sang, met een duizelingwekkende vaart – maar tegelijk één grootse vertelling. 

 

De ideale schoonzoon

Na een leven lang te hebben rondgedobberd als een uitbundig vrijgezel, is de levende legende Don Vitalski, tot zijn eigen schrik, tamelijk plotseling een huisvader geworden. Met een relatie, een garage en twee kinderen. “En dat terwijl ik maar één kind wilde – en twéé relaties.” Zijn kinderen zijn schatjes – maar: als ze een nietjesmachine in handen krijgen, slaan ze hem posters van K3 in zijn rug. Zijn vrouw is fantastisch (op haar ietwat scheefgetrokken mond na). Maar, juist daardoor wordt het Vitalski duidelijk dat ze hem bedriegt met andere mannen. Waarom anders gaat ze nu ineens drie keer per dag naar de zonnebank? (Niet te vergeten: zijn vrouw is een Congolese…) Deze en andere angstaanvallen spelen Vitalski parten. Totdat hij beslist:“Onderhand moet ik dan ook zélf maar eens vreemdgaan!” Vol goeie moed heeft hij zijn bovenlijf reeds ingezalfd, tot daar plotseling zijn schoonfamilie voor de deur staat. 
 

Inschrijven

Deze voorstelling is helaas uitverkocht. Hou onze Facebook-pagina en onze website in de gaten voor volgende voorstellingen.