Workshop handletteren: Brushlettering

Tijdens de workshop brushlettering gaan we aan de slag met speciale stiften waarmee je – na wat oefening – mooie letters op papier tovert.

Heb je nog geen ervaring met brushlettering? Geen probleem! De workshop is volledig gericht op beginners. We bekijken stap voor stap de techniek en verschillende letterstijlen.

Eens je de basis onder de knie hebt kan je met de brushpen alle kanten uit. Maak unieke (verjaardags)kaartjes, gebruik de techniek in je bullet journal of werk je favoriete quote uit. Er worden verschillende types brushpennen voorzien zodat je tijdens de workshop naar hartelust kan experimenteren.

 

We zijn maar met een klein groepje van min. 6 en max. 9 personen, dus er is veel tijd en plaats voor persoonlijke begeleiding.

Tijdens de workshop verwennen wij jou met hapjes en drankjes.

Let op: eens je bezig bent met brushlettering kan je niet meer stoppen! Daarom ga je naar huis met een werkboekje om achteraf nog (veel) te oefenen.

 

Lesgeefster: Geertrui Storms is grafisch ontwerpster en letterartieste. Je kunt haar werk bekijken op http://stormscreative.be/

 

Schrijf je in voor deze workshop door het invulformulier in te vullen (onder de knop: SCHRIJF JE HIER IN) mét vermelding “workshop 27 april”. Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop.

We werken in een kleine groep van max. 9 personen, daarom is het belangrijk dat je je inschrijving snel bevestigd door de betaling. Na betaling is annuleren niet meer mogelijk. De workshop wordt geannuleerd als er minder dan 6 deelnemers zijn.