30/11 Workshop handlettering: kaartjes maken (volgeboekt)

Na deze workshop handlettering kan je zelf een persoonlijke toets toevoegen aan wenskaarten, brieven en zoveel meer. Bij handlettering ga je letterlijk letters tekenen, mooi samengebracht in een evenwichtige compositie al dan niet aangevuld met kleine tekeningen.

Sofie van studio bon+jour neemt je mee in de wondere wereld van de letters en leert je om je eigen handschrift om te zetten in een mooi ontwerp. Je hoeft geen ervaring te hebben, want iedereen kan leren handletteren. Tijdens de workshop krijg je blanco kaartjes om je eigen kerst- en nieuwjaarswensen te letteren.

 

In de prijs zijn een goodiebag, materiaal, persoonlijke begeleiding en een hapje en een drankje inbegrepen.

Schrijf je in voor deze workshop door het invulformulier in te vullen (onder de knop: SCHRIJF JE HIER IN) mét vermelding “workshop 30 november”. Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop.

We werken in een kleine groep van max. 10 personen, zo kan je optimaal genieten van de feedback en expertise van Sofie. Na betaling is annuleren niet meer mogelijk.

We werken met een groep van min. 6 personen, bij minder inschrijvingen kan de workshop geannuleerd worden.

Over studio bon+jour:

Met studio bon+jour willen wij onze passie voor creativiteit en plezier delen. Workshops (ook ter plaatse), handgemaakte producten, grafisch ontwerp (geboortekaartjes, uitnodigingen, logo’s) en stylen van etalages, feestjes en interieurs komen aan bod bij studio bon+jour. Niks moet, niksen mag.