13/10 Leer instagram optimaal gebruiken voor je bedrijf/event/blog/

Instagram is het snelst groeiende sociale netwerk. Er wordt geschat dat meer dan 30% van de internetgebruikers ook een account heeft bij Instagram en de helft ervan logt zelfs dagelijks aan. Dat zijn indrukwekkende cijfers en daarom gaan we na waarom Instagram voor jouw zaak/blog interessant kan zijn.

 

Wil je leren hoe je Instagram strategisch kan inzetten voor je bedrijf/blog? Welke content je moet plaatsen? Wat is het algoritme van Instagram en hoe ga je er mee om? Kan jij wat tips en tricks gebruiken om nieuwe volgers te zoeken?

 

Kom dan naar de workshop Instagram in de Kwekerij. In deze hands-on opleiding bouwen we samen aan je profiel, je content, ontdek je hoe je IG stories kan inzetten en gaan we aan de slag met tools en apps. We leren, experimenteren en er is tijd genoeg voor vragen.

 

Karin van Hees is Sociale Media manager van Stad Mechelen. In bijberoep is ze fotograaf, begeleider van workshops en Instagram verslaafde. 

Inschrijven

Schrijf je in voor deze workshop door het invulformulier in te vullen (onder de knop: SCHRIJF JE HIER IN) mét vermelding “workshop instagram”. Je inschrijving is definitief na betaling van de workshop.

We werken in een kleine groep van max. 8 personen, zo kan je optimaal genieten van de feedback en expertise van Karin. Na betaling is annuleren niet meer mogelijk. Er moeten min. 6 personen inschrijven, bij minder inschrijvingen kan de workshop geannuleerd worden.